La falta de previsió del Consell d'Administració del Girona va impedir que la festa que es va viure dimarts a Montilivi acabés de ser rodona al 100%. El club s'havia obsessionat de tal manera a omplir Montilivi, que va anar de ben poc que el sarau que s'organitza a l'estadi no deixa en evidència aquell embolic que hi va haver als anys vuitanta, en un concert de Mecano a les antigues casernes, per culpa de l'overbooking. Al final la sang no va acabar d'arribar al riu, però fossin 20, 100 o 500 els abonats que no van poder entrar a veure el partit contra el Granada, el mal ja estava fet.

El principal actiu d'un club esportiu són els seus socis. Això no es pot oblidar mai, per molt que ara el Girona sigui una societat anònima on aquest paper de "soci" equivalgui als accionistes i que aquell que només paga un carnet tingui consideració d'"abonat", o sigui, per entendre'ns, de client que gaudeix del servei que ofereix l'empresa (en aquest cas, veure partits de futbol). Es podrà dir que els carnets són més barats que mai, que s'ofereixen múltiples promocions com els viatges a preu de saldo per animar l'equip fora de casa i que no hi haurà jornades econòmiques, però la sensació que devia sentir ahir aquell que, sortint de treballar, va arribar al camp amb el temps just, il·lusionat per veure el seu equip, i li van dir que se'n tornés cap a casa, devia ser frustrant.

El Girona ja té el que volia, haver vist quin efecte fa Montilivi ple de gom a gom en un partit de Segona A. També té allò que segurament no desitjava, és a dir, veure com "socis" de tota la vida no estripaven el carnet davant la porta de Montilivi perquè és plastificat i costa doblegar-lo. I haver-se hagut de llevar avui i, per comptes de gaudir de l'extraordinari moment esportiu de l'equip, escoltar l'allau de crítiques que han caigut pel desordre de dimarts. El repte que tenen per davant ara, un cop ja s'han disculpat, és que la passió que s'ha despertat pel futbol a la ciutat no defalleixi. Que els nens segueixin anant a l'estadi. I que mai més els directius oblidin que per molt que els temps canviïn, l'abonat del Girona seguirà sent el «soci» del Girona.