Bromes, rialles, crits, càntics i alguna capbussada obligatòria. No és un entrenament a l'annex de l'estadi, només faltaria, sinó els jugadors del Girona al Centre Termal Magma esbargint-se i gaudint del moment històric que viu l'equip, feliçment instal·lat en zona de play-off d'ascens a Primera. En una setmana tan carregada de feina com l'actual, en la qual, amb el de diumenge a Huelva, el Girona haurà jugat tres partits en vuit dies, els encarregats de la preparació física, d'acord amb el cos tècnic, van decidir intercalar una jornada diferent per trencar amb la rutina diària habitual. Tanmateix, i malgrat que en molts moments no se n'adonaven, els jugadors no van descansar ahir.

Els fisioterapeutes de l'equip Ernest Esteve i Romain Thabuis els tenien preparat un circuit per les piscines per tal que, tot i relaxar-se, treballessin la recuperació física. «Han fet un esforç important en pocs dies i per això intentem posar a la seva disposició els mitjans que calguin perquè el rendimeng torni al més aviat possible», explicava Esteve que a més a més destacava els altres efectes positiu de visitar un centre termal. «Es busca trencar la rutina tot fent una activitat diferent i desconnectar una mica de la pressió de la competició i dels entrenaments», deia.

La plantilla va estar-se al voltant d'una hora i mitja a les piscines i en les diferents fonts d'aigua freda i calenta tot seguint un recorregut dissenyat per Esteve. El fisioterapeuta gironí explicava que l'aigua té molts usos per als esportistes. «Els hem fet contrastos de fred i calor, corrents, jacuzzi massatjador...» per aprofitar els efectes de l'aigua.

Els jugadors, de la seva banda, van gaudir d'allò més dins l'aigua. «Ens ve molt bé un moment de relax així i més en aquesta setmana que s'han ajuntat tres partits seguits i no hem tingut gaire temps de recuperació», valorava Bautista que, malgrat tot, no aconseguia desconnectar del tot del dia a dia de la competició. «Som aquí però ja pensem en Huelva». En la mateixa línia s'expressava Despotovic, que deia que una jornada així servia per «gaudir de les victòries».