barcelona-olimpia

? regal fc barcelona. CINC INICIAL: Sada (4), Rubio (4), Perovic (9), Morris (8), Anderson (2). reserves: Lakovic (12), Vázquez (10), Ingles (10), Ndong (9), Lorbek i Grimau (8). ? union olimpia. CINC INICIAL: Span, Gregory (13), Shermadini (6), Markota (9), Ozbolt (2) reserves: Boisa, Anagonye (9), Salin (3), Jagodnik (13) i Udrih (3). A Àrbitres: Jovcic (Sèrbia), Sahin (Itàlia), Anastopoulos (Grècia). P PARCIALS 1 21/19, 35/31, 51/44, 76/58.

El Regal FC Barcelona va vèncer amb comoditat l'Olimpia (76-58) en un partit sense història ni intensitat i, després de tancar el Top-16 amb un ple de sis victòries, s'enfrontarà als quarts de final al Panathinaikòs grec, que va guanyar a Màlaga i va acabar com a segon del grup E. Barça i Panathinaikos repetiran en quarts, al millor de cinc partits, la final de l'Eurolliga de l'any passat, en la qual l'equip català va guanyar sense excessius problemes. Per accedir a quarts, el Barcelona ho va fer per la porta gran després de ser l'únic equip del Top-16 que va tancar la fase sense conèixer la derrota, justament en un moment de màxima esplendor per a l'equip de Xavi Pasqual, que amb el triomf davant l'Olimpia va sumar la 21a victòria consecutiva, sumant partits de l'Eurolliga, la Lliga ACB i la Copa del Rei,

No obstant això, el duel contra l'Olimpia, malgrat els divuit punts d'avantatge, no passarà a la ?història dels grans partits del conjunt català, molt relaxat en la pista, a pesar dels intents de Pascual de ficar al seu equip en la competició. No va estar gaire més inspirat l'Olimpia, sense cap motivació esportiva al Palau Blaugrana, ja que com a últim de grup assistia al desenllaç de l'última ?jornada com una mera comparsa. El partit va ser un despropòsit en els dos primers quarts, en els quals van predominar la descoordinació i el baix to dels dos conjunts. El conjunt blaugrana el va acabar decantant en un últim quart colosal en què van signar un parcial de 25 a 14.