A falta de només 9 jornades per acabar la fase regular de la LEB Or el Girona FC suma un balanç equilibrat de 13 triomfs i 13 derrotes i és novè a la classificació, dins dels llocs de "play off". Demà l'equip de Ricard Casas rep a Fontajau (19.00) el Clínicas Rincón i el tècnic ja va advertir que espera "una resposta immediata" del seu equip després de l'àmplia derrota de dimecres passat a Palència. "Allò ja està oblidat. Ho vam decidir només d'acabar i ens vam plantejar que el que ens havia de preocupar era donar una resposta adequada en la següent jornada", va explicar ahir. El Girona va tenir jornada de descans dijous després d'un llarg viatge en autobús durant tota la nit i ahir va començar la preparació del partit amb els andalusos que culminarà avui amb un altre entrenament a Fontajau.

Casas vol ser "ambiciós" en aquesta recta final de la fase regular. El tècnic va admetre que "l'objectiu inicial que ens vam marcar, la permanència, està gairebé aconseguit tot i que ens falta algun triomf més, però nosaltres som professionals i volem seguir guanyant i no hem de deixar de ser ambiciosos". No va voler aventurar quantes victòries faran falta per assegurar-se la participació al "play off", però sí que va insistir en què "la nostra idea ha de ser seguir guanyant partits".

Sobre el rival que es trobarà demà el Girona Casas va dir que "imposa un ritme molt fort i de desgast, i allà on no hi arribi l'esforç físic, hi haurà d'arribar l'esforç mental. Ells juguen molt oberts i haurem d'estar atents". En l'anada el Girona va imposar-se còmodament al Clínicas Rincón, que ara arribarà a Fontajau "amb canvis de jugadors i nou entrenador. Però que no hi sigui Sinanovic no vol dir que ho tinguem més fàcil perquè hi ha d'altres jugadors".