El jugador portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo haurà d'estar de 10 a 15 dies de baixa a causa d'una "lesió muscular de grau I del múscul bíceps femoral esquerre", segons ha confirmat el club.

"Després de la ressonància magnètica feta a l'Hospital Sanitas La Moraleja a Cristiano Ronaldo, es confirma la sospita clínica de lesió muscular de grau I del múscul bíceps femoral esquerre amb un temps estimat de baixa de 10-15 dies, pendent d'evolució clínica", diu l'informe mèdic.

L'atacant es va retirar del terreny de joc en la victòria davant del Màlaga de dijous, a 12 minuts del final del partit, després de marcar el tercer gol al seu compte personal, el setè del seu equip. Tot i això, va haver de fer-ho sense ser substituït, ja que José Mourinho ja havia fet els tres canvis.

La seva lesió l'obligarà a perdre's el partit que enfronta aquest diumenge el seu equip amb el Real Racing Club a Santander, i, possiblement, el partit del dia 12 davant de l'Hèrcules, tot i que no hauria de tenir problemes per disputar la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant de l'Olympique de Lió el dia 16.