El jugador portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo haurà d'estar de 10 a 15 dies de baixa a causa d'una lesió muscular de grau I del múscul bíceps femoral esquerre. L'atacant es va retirar del terreny de joc en la victòria davant el Màlaga de dijous, a 12 minuts del final del partit, després de marcar el tercer gol del seu compte personal, el setè del seu equip. No va poder ser substituït, ja que José Mourinho havia efectuat els tres canvis.

La seva lesió l'obligarà a perdre's el partit que enfronta aquest diumenge al seu equip amb el Racing, i, molt possiblement, el partit del dia 12 davant l'Hèrcules, encara que no hauria de tenir problemes per disputar la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant l'Olympique de Lió el dia 16. D'altra banda, el migcampista Fernando Gago pateix una lesió muscular que el tindrà allunyat dels terrenys de joc unes tres setmanes. L'argentí va jugar uns minuts en el partit contra el Màlaga, però ahir va haver de retirar-se de l'entrenament.

Intent d'agressió a Mourinho

Un membre del servei de seguretat del Reial Madrid va ser agredit dissabte passat amb un objecte punxant a l'aeroport d'Alvedro a la Corunya, mentre es trobava al costat del tècnic José Mourinho, que estava signat autògrafs als aficionats, segons va revelar la Cadena SER. D'acord amb el relat del periodista José Ramón de la Morena, quan els jugadors i el tècnic del Madrid es van parar al vestíbul de l'aeroport per signar autògrafs, Eduardo, membre de la seguretat del club, es va col·locar al costat de Mourinho i va notar una punxada sota el braç.

Posteriorment, una vegada a l'autobús de l'equip, va comprovar que tenia un tall d'uns quatre centímetres al costat del pit, més o menys sota de l'aixella, com si l'haguessin ferit amb un estilet o li haguessin intentat clavar una mena de punxó. El club blanc va intentar mantenir en secret el cas però ahir va sortir a la llum pública.