El defensa català del Real Betis Miki Roqué (Tremp, Lleida) pateix un tumor en la pelvis que ha de ser-li extirpat de forma immediata i continuarà de baixa indefinida, segons ell mateix ha anunciat avui en una roda de premsa a la qual ha assistit tota la plantilla bètica així com el president, Rafael Gordillo.

Roqué, de 22 anys, va arribar la temporada passada al club verd-i-blanc per militar en el filial però en la present campanya formava part del primer planter, amb el qual ha disputat catorze partits oficials i ha anotat dos gols.

El futbolista ilerdenc va marxar molt jove a Anglaterra per formar-se en els escalafons inferiors del Liverpool, club en el primer equip del qual va arribar a debutar, i posteriorment ha militat en el Oldham Athletic, el Xerez i el Cartagena.

Roqué, entre llàgrimes, va anunciar als periodistes que té un tumor en la pelvis "que ha estat agafat a temps".

"És de grau un-dos", va explicar, i "els metges parlen d'un bon pronòstic, però necessita ser intervingut quirúrgicament", pel que ha de dir-li "adéu a la temporada".

El president verd-i-blanc, Rafael Gordillo, va assegurar que, malgrat que estava plorant, Roqué "està molt animat perquè és molt fort" i va anunciar que "el Betis està a la seva sencera disposició per tot el que necessitin tant ell com la seva família".

El cap dels serveis mèdics del Betis, Tomás Calero, de la seva banda, va anunciar que la d'avui serà "la primera i única aparició pública sobre aquest tema, perquè la seva evolució clínica es coneixerà a través dels informes mèdics".

A més, Calero va voler agrair "la seva professionalitat i discreció als metges que han tractat a Miki durant aquestes últimes setmanes".