Mentre alguns llegeixen aquesta crònica amb el croissant i el cafè amb llet, d'altres, mig centenar de valents aficionats del Girona, tot just estant a punt d'arribar a Huelva després d'un maratonià viatge de 17 hores en autobús. El pla de viatge preveia que entre 10 i 11 d'aquest matí s'estaria al destí. El grup va sortir ahir a quarts de cinc de la tarda des de Montilivi convençut de mantenir la ratxa pletòrica de resultats al Nuevo Colombino; després del partit, carretera i manta per tornar a ser a Girona demà a les dues del migdia, aproximadament, després d'haver recorregut 2.400 quilòmetres entre l'anada i la tornada en menys de 48 hores. Tot sigui per una victòria i per mantenir viu el somni del play-off.

El boom futbolístic que ha explotat últimament a Girona gràcies als bons resultats de l'equip de Raül Agné i les facilitats que posa el club als seguidors a l'hora de viatjar (anar a Huelva + l'entrada només costava 10 euros), van permetre que a l'autobús dels valents hi hagués una mica de tot. Des d'abonats del Girona de tota la vida com Josep Maria Ribera, a seguidors com Lluís Vidal que s'han engrescat amb la gran trajectòria d'aquest any. Hi havia nens amb la família, un matrimoni jubilat que volia aprofitar el temps lliure per seguir el "seu" Girona i fins i tot una família amb el pare, la mare, l'àvia i tres fills. Des de fora la possibilitat de passar les pròximes 16 hores a l'autobús semblava aterridora, però enmig de bufandes i banderes blanc-i-vermelles ningú semblava preocupat per això. A més, la majoria estava convençuda de tornar amb els tres punts. "Veig el Recreativo tocat a casa i espero un 1-2", explicava Jaume Sidera, que viatjava acompanyat de la seva dona.

Josep Maria Ribera, abonat 300 del club de Montilivi, és capità de la Marina Mercant. "Tinc ganes de veure l'equip perquè està en un bon nivell i a més, durant la meva carrera professional, allà hi he estat molt. Em fa gràcies tornar-hi, encara que hi siguem poca estona", explicava. Per a algú que ha viatjat arreu del món, anar de Girona a Huelva no representava cap problema.

Per entretenir l'expedició, a banda dels preceptius MP3 i d'altres dispositius, a l'autobús hi havia DVD per a tots els gustos com Encantada, La milla verde, Tres reyes i US Marshalls. Temps per veure pel·lícules en tenien de sobres, en 46 hores de viatge.

L'AUTOCAR dels valents. Mig centenar de seguidors seran avui al Nuevo Colombino per donar suport al Girona.Els aficionats, poc abans de sortir de Montilivi ahir a la tarda.A l'expedició hi havia gent de totes les edats i s'hi van veure diversos nens i joves amb les seves famílies.