El Girona pot acostar-se avui una mica més al somni d'acabar disputant el play-off d'ascens a Primera divisió. Una victòria aquesta tarda al camp del Recreativo permetria a l'equip de Raül Agné superar el Granada a la classificació i instal·lar-se en un increïble quart lloc. Els andalusos, després de caure dimarts passat a Montilivi, van tornar a perdre ahir al seu estadi contra el Salamanca, que amb dos triomfs seguits ha aconseguit sortir del descens. El solitari gol dels castellans el va anotar l'exdavanter del Girona Brian Sarmiento.

El Granada es queda, per tant, amb 44 punts, i si el Girona guanya en sumarà ja 45 i serà quart. De la jornada d'ahir també destaca la derrota d'un altre dels equips que lluiten per entrar a la fase d'ascens, el Cartagena. Els murcians van caure a Tarragona davant d'un Nàstic que, com el Salamanca, ha guanyat dos partits seguits i ha aconseguit allunyar-se una mica de la zona de descens. L'Albacete, que va caure a casa contra l'Elx, s'enfonsa cada jornada que passa i avui també pot quedar molt tocat el Las Palmas si no treu res de positiu del camp del Betis.

De la jornada dominical sobresurt la visita del Celta a Alcorcón -els gallecs vénen de perdre a Balaídos contra el sorprenent Osca- i un duel entre els aragonesos i el Xerez.

Per demà quedarà el Tenerife-Barça B (19.00), que l'equip canari jugarà pressionat per haver tornar als llocs de descens després dels triomfs dels seus rivals directes.