Anna Amor segueix recollint excel·lents classificacions en les proves de Surf de neu cros; la gironina que venia d'aconseguir dues medalles de plata a les proves FIS celebrades a l'estació italiana de Gressoney la Trinité, va arrodonir ahir el seu periple europeu amb una gran victòria al campionat nacional d'Àustria; una medalla d'or que li servirà d'empenta per afrontar el Campionat d'Espanya que se celebrarà a La Molina aquesta setmana.

La de Puigcerdà va competir aquest cap de setmana a Innsbruck-Kühtai. Dissabte, en prova FIS, va acabar en cinquena posició en una carrera guanyada per la suïssa Emilie Aubry però ahir va sr quan va arribar el seu gran moment. La cerdana va superar totes les seves rivals i es va endur la victòria per davant les locals i de la francesa Charlene Gruffy i de l'alemanya Luca Berg.

Si el febrer va ser un gran mes per a Amor, aquest març encara és millor per a la gironina de 18 anys, que està progressant a tota velocitat en el panorama del surf de neu cros. El seu gran objectiu són els Mundials Júniors, que es disputaran a finals de març a l'estació italiana de Valmalenco. Serà el seu gran moment després d'haver format part de l'equip de la selecció espanyola que va competir el mes de gener al Mundials absolut a La Molina. A l'estació gironina hi retornarà el dimecres per encarar el campionat espanyol.

"La victòria d'Anna té molt de mèrit, perquè a Innsbruck hi han competit corredores que són assídues de la Copa del Món", assegurava Oscar Ruiz, tècnic de la Federació Espanyola que va acompanyar a Anna Amor a la prova austríaca.