Autocrítica i més autocrítica. Per això va optar el vestidor del Girona, massa ben acostumat al bon joc i a les victòries en les darreres jornades. Feia temps que una zona mixta amb els blanc-i-vermells no recollia reflexions d'aquest estil; les victòries i la bona ratxa havien fet que el discurs de l'equip fos un altre, molt més positiu. Tanmateix, l'ensopegada d'ahir, el sever correctiu a Huelva, va obrir encara més els ulls d'un vestidor que en les darreres setmanes ja havien avisat que, tard o d'hora, els bons resultats s'acabarien.

"No hi ha res a dir, ells han sigut molt superiors", deixava anar Keko. "No hem fet bé les coses", apuntava Marcos Tébar. "Hem comès massa errades", es lamentava Kiko Ratón. "Ens ha faltat la intensitat dels últims partits", corroborava Dani Tortolero. Com ells, tots els jugadors del Girona que van desfilar per la zona mixta del Nuevo Colombino van reconèixer la "superioritat" del Recreativo, com també que la golejada encaixada havia estat un resultat "just" després de signar un "mal partit" en terres andaluses.

Un dels més clars va ser el migcampista Sergio Gontán Keko, ahir per segona vegada consecutiva present a l'onze titular blanc-i-vermell. "En cap moment hem sigut nosaltres mateixos i mai hem tingut el control del partit. Hem intentat fer bé les coses però el Recreativo semblava tenir 20 jugadors sobre el camp. Ha estat un voler però no poder", declarava sense pèls a la llengua.

L'acompanyava Albert Dorca, qui parlava ahir d'una derrota "merescuda" davant un equip que havia "accelerat" molt més que no pas ells. "No ens han deixat fer el nostre joc", afegia.

Tanmateix, malgrat l'autocrítica, els jugadors també van coincidir en apuntar que la golejada no ha de convertir-se en un punt d'inflexió. Al contrari. "Dels errors se n'aprèn", deixava anar Jose Martínez. El defensa de Taialà, com la resta dels seus companys, assegurava que el millor que pot fer el vestidor és "passar pàgina" per centrar-se en el partit de dissabte vinent contra el Betis, una bona oportunitat per recuperar les "bones sensacions" que ha desprès aquest equip en les darreres jornades de Lliga.

"Hem de seguir creient en les nostres possibilitats perquè si hem estat capaços d'arribar fins aquí ha estat només per mèrits propis i així hem de seguir treballant d'ara en endavant". Tota una declaració d'intensions de Dani Tortolero, a la qual van donar suport una munió de jugadors del Girona. "No hem fet les coses com sempre però no per això hem de baixar els braços. Cal mirar endavant i pensar en la propera jornada", deia Marcos Tébar. "Sona a tòpic però s'ha de passar pàgina, no queda una altra opció. Hem de pensar que portem una molt bona dinàmica de resultats i que és així com hem de seguir. Algun dia havia d'arribar la derrota i, tot i que ha estat dolorosa i justa, no per això llençarem la tovallola. El vestidor encara té la moral alta", va secundar Albert Dorca.