PERALADA - TÀRREGA

? PERALADA: Sergio, Julien, Litus, Rojas, Toni, Casanova (Adrià, m.86), Pol, Tidian, Sergi Garcia, Bermúdez i Carbó. ? TÀRREGA: Chine, Pacheco, Vendrell, Palau, Roca, Carballo, Rafa, Juande, Rey (Edu Suárez, m.83), Raya (Pere, m.34) i Pijuan. ? Gols: 1-0, m.55, Pol; 1-1, m.90, Carballo (p). ? àrbitre: Congost Larrosa. Va amonestar als locals Litus, Toni, Pol i Carbó i als visitants Vendrell, Palau, Roca, Pere i al tècnic Edu March.

El Peralada va disputar un molt bon partit davant el tercer classificat i va merèixer la victòria, que només la falta d'efectivitat dels homes de Vílchez i un penal que el col·legiat va xiular en el minut 90, varen evitar.

Els altempordanesos varen tenir ocasions, pero sense gaire sort. Al minut 5, Litus va enviar la pilota fregant el travesser amb una rematada de cap. Els de Peralada, molt seriosos en defensa i molt ben situats al camp, no varen deixar jugar el Tàrrega. Al minut 12, Bermúdez va rematar ajustat al pal, i al minut 23, Pol va llançar la pilota fora. Tidian ho va intentar prop de la mitja hora amb un xut llunyà, i al 34, va ser el torn de Sergi Garcia, però el porter visitant Chine va desviar la pilota a córner. La única ocasió pels lleidatans va ser una rematada de Rafa al travesser al minut 40.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa, i al minut 55, des de la banda esquerra, el local Pol va engaltar un xut fort que es va colar per tot l'escaire (1-0). Els jugadors del Peralada Pol, Bermúdez i Toni varen tenir ocasions de sentenciar, però entre els pals i el porter ho varen evitar.

L'àrbitre va poder xiular un penal a l'àrea del Tàrrega per unes mans que no va veure, però ja en el minut 90, unes mans involuntàries del local Toni quan estava d'esquena a l'àrea del Peralada, va significar el gol visitant de penal, transformat per Carballo.