Els seguidors del Betis ja s'han començat a mobilitzar per posar color dissabte a les grades de Montilivi. La Coordinadora de Penyes de Catalunya està perfilant l'expedició que organitzarà, tot i que fins demà no sabran exactament quants seguidors mobilitzaran. En tot cas, es dóna per fet que almenys un miler de bètics donaran suport a l'equip de Pepe Mel a l'estadi del Girona.

"Dissabte el nostre Betis juga a Montilivi (Girona), fem el possible per omplir el camp, que sembli un Villamarín en petit, encara que en ànims cap a l'equip sigui igual". És el missatge que un aficionat bètic ha penjat al Facebook de la coordinadora de penyes de Catalunya, on d'altres seguidors també demanen informació sobre el possibe desplaçament a Girona. Jesús Ríos, el responsable de les penyes catalanes del Betis, va confirmar ahir que "mobilització de gent n'hi haurà, però encara no sabem quanta". La temporada passada unes 1.500 persones van omplir el gol reservat a l'afició visitant. Aquest any es dóna per fet que gairebé un miler de bètics també es deixaran caure a l'estadi.

Pedro Mesa forma part de la junta de la Coordinadora i espera que es puguin organitzar diversos autobusos. La temporada passada se'n van fer 4 o 5 "i molta altra gent va mobilitzar-se amb el seu cotxe particular". La coordinadora s'encarrega de muntar rutes per optimitzar els recursos i que els autobusos s'omplin passant a recollir seguidors en diverses localitats, majoritàriament de Barcelona. "El Girona està molt fort, no és el mateix de la temporada passada, però sembla que nosaltres hem tornat a arrencar. A veure si tornem a fer el futbol que tant ens va agradar dels partits contra el Getafe i el Barça a la Copa del Rei", deia Mesa.

Des del Girona, ahir van confirmar que de moment ningú de les penyes del Betis s'ha dirigit al club per fer cap reserva d'entrades, tot i que a Montilivi esperen una nodrida representació de seguidors de l'equip rival aquest dissabte. El que sí que han notat a les oficines del club és el degoteig constant de persones que volen abonar-se (el partit s'inclou en la promoció de la recta final de la temporada) o que pretenen adquirir una localitat.

Diumenge el president del Girona, Ramon Vilaró, va assenyalar que esperen una altra gran entrada a l'estadi. "Si no està ple, ben poc li faltarà", va assegurar. El partit és dissabte a les 4 i l'emetrà en directe Marca TV.