A partir de demà, el Torremirona Golf & Spa Resort de Navata (Alt Empordà) es convertirà en la llar del Halmstads BK, equip de la Primera Divisió sueca. Un conjunt que ha escollit les contrades gironines per realitzar, fins al proper dijous 17 de març, la preparació de cara a la temporada que al país escandinau s'iniciarà el mes d'abril.

No és tracta d'un equip qualsevol, ja que al vestidor hi figura algun que altre nom fortament vinculat amb el futbol gironí. Principalment, pel seu entrenador. El català Josep Clotet, als 33 anys, ha estat fitxat aquesta temporada per dirigir el Halsmstads després de proclamar-se campió de Lliga amb el Malmö (com a ajudant del primer entrenador). Aquests dos són alguns dels equips del jove preparador barceloní, que ja va dirigir el Figueres (9 partits en la temporada 2006/2007) en l'etapa del conjunt altempordanès a la Segona Divisió B.

A banda de Clotet, el conjunt suec compta també amb alguns jugadors procedents del futbol espanyol. A banda de tres joves futbolistes de la base del Madrid (Javi Hernández, Zamora i Ruiz) i de l'exporter del Ceuta Nauzet Pérez, el Halmstads també és l'equip d'Ivan Díaz, migcampista que va vestir la samarreta del Figueres (2006/07), com també la de l'Espanyol, Albacete, Logronyès, Terrassa i Sangonera.