L'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, va replicar al seu col·lega a la banqueta de l'Arsenal, Arsène Wenger, que "l'única realitat" és que l'equip anglès "no ha fet tres passades seguides i no ha xutat ni una sola vegada a porta".

Guardiola va respondre d'aquesta manera a Wenger, que havia responsabilitzat de l'eliminació del seu equip l'àrbitre del partit, el suís Massimo Busacca, per haver expulsat l'holandès Robin van Persie, per perdre temps, en el minut 56. El preparador blaugrana va recordar la quantitat d'ocasions que els seus homes van crear a l'Emirates ??-"un partit en què van passar massa coses", va assenyalar?- i el gran matx que van tornar a fer ahir a la nit: "Hem tornat a jugar molt, però molt bé al futbol". Tot i reconèixer que els seus jugadors van merèixer "guanyar per una renda més àmplia", també va recordar que, a Europa, tot es decideix per petits detalls: "Així que si Mascherano no és més ràpid en un carrera de quinze metres amb Bendtner, estem fora", va apuntar el tècnic català.

L'empipada d'Arsène Wenger

L'entrenador de l'Arsenal va culpar el col·legiat suís Massimo Busacca de la derrota del seu equip al Camp Nou (3-1) i, per tant, de l'eliminació a mans del Barcelona a la Lliga de Campions. Wenger va qualificar de "frustrant" l'expulsió en el minut 56 de Robin van Persie, per perdre temps, i va acusar Busacca de "matar el partit" amb aquesta decisió. "Els aficionats de l'Arsenal i del futbol en general han d'estar tristos. Qualsevol que hagi jugat a futbol mai se li ocorreria fer alguna cosa així", va lamentar el tècnic francès, qui va recriminar al col·legiat aquesta acció al final del partit.

Arsène Wenger va admetre que el seu equip va perdre "amb un gran Barcelona", però va apuntar que al conjunt blaugrana "és prou bo per guanyar qualsevol" sense necessitat que l'àrbitre l'ajudi: "Esperàvem almenys l'oportunitat de poder enfrontar-nos-hi en un partit normal; no perdre així". "És cert que a la primera part el Barcelona ens ha dominat, però en la segona hi havia més espais, sabia que tornaríem al partit i estic convençut que, amb onze, l'hauríem guanyat", va sentenciar.