Tant li fa haver sortit escaldat del camp del Recreativo de Huelva (4-0). Tant li fa haver caigut golejat al camp d'uns equips que es juga la permanència. És igual. El Girona d'aquest any és un equip que "en les grans ocasions sempre dóna la cara" i dissabte, davant el Betis, el vestidor sap que així serà. D'aquesta manera ho reflectia ahir Roberto Santamaría, porter blanc-i-vermell, qui assegurava que l'equip havia tornat «frustrat» de Huelva però que, a dia d'avui, encara amb optimisme la cita d'aquest cap de setmana.

«Ens va saber greu perdre d'aquesta manera; per nosaltres però també per la gent que va fer l'esforç de viatjar fins allà per veure'ns. El cop ja l'hem rebut i no hem de pensar-hi més», explicava el navarrès. Santamaría definia el partit de dissabte amb el Betis com un duel «bonic» que «tothom vol jugar»; un enfrontament davant «un dels millors, sinó el millor equip de la categoria». No per això té por el Girona. "El Granada tenia un gran potencial a la davantera, com el Betis, però nosaltres vam fer un treball defensiu espectacular. Confio que així serà novament", va dir.

L'ex del Las Palmas confia a arribar a temps per la cita contra els andalusos, ja que encara no s'ha entrenat aquesta setmana per una infecció a l'ungla del dit gros del peu dret, a banda d'uns problemes a l'abductor i al psoas. «Estic tractant-me amb els fisioterapeutes i espero estar llest per entrenar-me en un o dos dies», va afegir.