El català Pedro Martínez de la Rosa es reincorporarà a Mclaren Mercedes com a pilot titular de proves i reserva, segons va informar ahir la mateixa escuderia. El pilot va abandonar l'equip britànic per pilotar primer per a Sauber (va començar la temporada 2010 com a titular, però va haver de cedir el seu volant a l'alemany Nick Heidfeld en les cinc últimes carreres), i després per treballar com a provador de la marca italiana de pneumàtics Pirelli.

McLaren va informar que ha contractat de nou Pedro de la Rosa per "la seva experiència, competitivitat, disciplina i habilitats en la comunicació", qualitats "altament valorades i molt apreciades pels seus companys". "L'equip està molt satisfet de donar la benvinguda a Pedro en aquesta nova etapa", s'explica en un comunicat.

El mateix De la Rosa va declarar poc després de fer-se pública la notícia que "de tots els equips en els quals he pilotat a Fórmula 1, McLaren Mercedes és on em sento com a casa. Estic molt satisfet de tornar a l'equip".

Vettel, el més ràpid

D'altra banda, Sebastian Vettel (Red Bull) va aconseguir el millor temps en la segona jornada d'entrenaments oficials al Circuit de Catalunya, ja que va agafar el relleu del seu company d'escuderia Mark Webber, en una millor volta amb un temps proper al de carrera.

Vettel, actual campió del món, va detenir el crono en 1.21.865 i va convertir-se en l'únic pilot que va baixar del 1.22, no només en aquests dos dies de test sinó també en els anteriors quatre dies d'entrenaments oficials a Montmeló del mes de febrer passat.