regal fc barcelona-cajasol

? regal fc barcelona: Rubio (4), Navarro (16), Anderson (13), Lorbek (6), Perovic (15) -cinc inicial- Sada, Lakovic, Vázquez (10), Ingles, Grimau (2), Morris (7) i N'dong. ? cajasol: Satoransky (6), Bullock (10), Kirksay (6), Katelynas (2), Triguero -cinc inicial- Calloway, Urtasun (6), Ivanov (6), Sastre (2), Cabanas i Davis (20). P PARCIALS 1 19/12 2 41/29 descans 3 56/48 4 73-60 final ? àrbitres: Pérez Pizarro, Cortés i Soto.

dkv joventut-valladolid

? dkv joventut: Robinson (11), Pere Tomàs (13), Hosley (8), Trias (10), McDonald (24) -cinc inicial- Flis (2), Jelinek (10), Franch (6), Todorovic, Homs. ? blancos de rueda valladolid: Dumas (2), Van Lacke (14), Robinson (18), Baez (11), Slaughter (7) -cinc inicial-, Martín (7), García (6), Stanic (7) i López (2). P PARCIALS 1 19/22 2 42/44 descans 3 62/59 4 84/74 final ? àrbitres: De la Maza, Jiménez i Calatravva.

El Regal Barça no va fallar i es va refer de la derrota a Fuenlabrada amb un triomf davant el Cajasol. Els sevillans van encaixar al Palau la primera derrota del 2011 en bona part a causa dels seriosos problemes en defensa que van tenir per aturar Navarro i Perovic primer, i Anderson i Vázquez a la segona part. Per la seva banda, el Reial Madrid va necessitar una pròrroga per vèncer a Sant Sebastià el Lagun Aro (78-88) mentre que el DKV Joventut va frenar la seva ratxa de quatre desfetes consecutives imposant-se al Valladolid a l'Olímpic (84-74) mercès a l'actuació de Mc Donald i Jelinek.