Alfonso Pino Zamorano serà l'àrbitre encarregat de dirigir el matx que el dilluns 21 d'aquest mes el Girona disputarà al Nuevo Zorrilla de Valladolid. Aquesta temporada ja són dos els partits que Pino Zamorano ha xiulat als blanc-i-vermells i en cap d'ells s'ha aconseguit el triomf. En el primer, els d'Agné queien a Granada (2-1) mentre que en l'altre s'empatava amb el Salamanca (1-1).

La Federació Espanyola de Futbol va fer pública ahir la llista dels jugadors convocats que es concentraran amb la selecció sub-20 a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas entre el 14 i 16 d'aquest mes per dur a terme uns entrenaments. Entre els futbolistes escollits s'hi troba el migcampista del Girona Sergio Gontán "Keko", com també el blaugrana Marc Muniesa i Albert Blázquez (Espanyol).

El president de l'Universidad de Las Palmas, Carlos López, va assegurar ahir que cap jugador del club acceptaria dopar-se i va defensar la qualitat professional del metge recentment contractat Eufemiano Fuentes, imputat en diverses opracions contra el dopatge. Lípez va dir que, abans de la incorporació de Fuentes al club, hi va haver converses amb ell perquè ajudés l'equip, però que ningú ha parlat de dopar-se perquè "ni ell ni els jugadors ho hauríem permès".