Roberto Peragón, davanter del Girona, és un d'aquells jugadors que diuen les coses clares. Un futbolista de la seva experiència sap, sobradament, que la visita d'un equip com el Betis a Montilivi no és un partit qualsevol. «Serà una bona prova de foc», avisa. Sobretot després de l'ensopegada a Huelva d'ara fa uns dies (4-0), quelcom però que per al madrileny no ha de desestabilitzar l'equip. «Hem de seguir creient en nosaltres mateixos; podem guanyar el Betis, com a qualsevol equip».

«Se'ns presenta un partit important. Si volem fer les coses bé, fer alguna cosa important aquesta temporada, ho haurem de demostrar», adverteix un Peragón qui, com la resta dels seus companys, no amaga que els andalusos són «un dels millors» conjunts de Segona A. «Estem parlant de la plantilla més destacada de la categoria, encara que hi ha d'altres equips en forma, com ara el Rayo, Barça B...», afegeix. No per això el vestidor blanc-i-vermell pensa arrugar-se. Vol jugar de tu a tu a un dels «grans» i emportar-se la victòria: «Hem de ser forts com fins ara, seguir-ho demostrant jornada rere jornada. Si som sisens a la taula és per alguna cosa».

No es fixa el davanter en el partit de la primera volta (2-1), encara que es nota un cert regust de ganes de revenja en les seves paraules. «Les circumstàncies van ser molt diferents, però sí és cert que vam dominar bona part del partit i només les errades puntuals en les jugades d'estratègia ens van fer tornar cap a Girona amb les mans buides», apunta el menut jugador, el qual confia novament en la resposta de l'afició: «La gent està responent perfecte en el que portem de temporada i sabem que continuarà essent així. Ja ho vam veure a Huelva, quan alguns aficionats ens van acompanyar. Això demostra que alguna cosa creix a Girona. La gent és conscient del que estem fent, com nosaltres estem contents del seu suport», finalitza.