Després de dues derrotes seguides, el Girona ha sortit dels llocs de promoció d'ascens on s'havia pogut instal·lar gràcies a la gran ratxa de cinc triomfs consecutius. No és res greu. L'equip de Raül Agné segueix de ple en la lluita per una plaça a la promoció, una pugna on també hi ha molts d'altres conjunts. De moment els gironins han baixat fins la novena posició, amb 42 punts, però tan sols a dos punts de Granada (amb un partit pendent avui a Vallecas), Elx i Cartagena. Els alacantins van superar divendres el Còrdova i els murcians, ahir es van desfer de l'Osca per superar el Girona a la classificació. També li ha tornat a passar al davant el Vila-real B -que no compta en la lluita pel, "play-off"- després que ahir es refés de la ratxa de tres partits perduts al camp del Celta. Precisament aquest marcador, combinat amb la victòria del Betis a Montilivi, ha tornat el lideratge als andalusos.

A falta de 13 jornades per acabar-se la lliga i, sobretot, si el Granada avui no guanya a Vallecas, sembla clar que la lluita pel "play- off" serà aferrissada. Granada, Elx i Cartagena ocupen ara llocs de "play-off" amb 44 punts, però molt a prop seu hi ha el Girona (42), Alcorcón i Xerez (40), Numància i Valladolid (39), i fins i tot Osca (37). Els duels entre rivals directes seran molts i com diu Raül Agné, res no es decidirà fins al final.

A la part baixa, el Tenerife i l'Albacete segueixen enfonsant-se, i el Las Palmas, amb el seu triomf sobre el Valladolid, es queda en zona de descens però a un sol punt dels llocs de permanència.