El Reial Madrid va superar el tràmit de la visita d´un Hèrcules en caiguda lliure i va endur-se la victòria que el situa a quatre punts per sota d´un Barça que avui tindrà la pressió d´haver de guanyar al Sánchez Pizjuán per mantenir l´avantatge de set punts. Els blancs no van tenir cap problema i van jugar a mig gas pensant en la visita de l´Olympique de Lió de dimecres.

Mourinho va decidir donar descans a dos titulars com Xabi Alonso i Pepe i introduir Lass al costat de Granero al centre del camp, a més de posar Sergio Ramos de central. L´Hèrcules, per la seva banda, tenia la baixa important de Trézéguet i l´altre golejador, Valdez, sortint d´una lesió, amb la qual cosa tot es reduïa al que pogués aportar Portillo, que va ser poc.

Així, gairebé sense voler-ho, va arribar el primer gol. Una obertura a la banda dreta va acabar amb una penetració d´Arbeloa, que va fer la passada de la mort per tal que Benzema anotés sense cap oposició el primer gol.

A la segona part, les coses van continuar igual. Mourinho va fer entrar Alonso al camp i es veia que el Madrid sentenciaria en qualsevol moment. Ho va fer en una bona acció de Benzema, que va entrar per la banda esquerra i va creuar lluny de l´abast de Calata-yud. Fins al final, un llarg descans i reserva per a la Champions.