El Girona FC rep aquest migdia (12.30 h) el Cadí La Seu d'Urgell, amb el principal objectiu de retrobar-se amb la victòria després de trencar la bona ratxa de resultats la setmana passada a la pista del Ros Casares de València. A més, una victòria avui permetria a les gironines tancar el segon any a la Lliga Femenina amb un ple de victòries contra els equips catalans.

Per la seva part, el Cadí La Seu d'Urgell arriba a la cita amb els deures totalment fets després de superar l'Obenasa Navarra (74-65) i garantir-se així la continuïtat una temporada més a la màxima categoria del bàsquet estatal.

Segons l'entrenadora del Girona, Anna Caula, "és quasi obligat guanyar aquest partit si volem seguir aspirant a la cinquena plaça, perquè en cas d'ensopegar entraríem en una fase perillosa i deixaríem entrar un altre equip a la lluita". Sobre quines han de ser les claus per aconseguir l'onzè triomf del curs, Caula destaca que "Cadí és un equip perillós si és capaç de portar el ritme que més li convé. A nosaltres ens agrada córrer, però elles són molt ràpides en el contraatac. Hem d'impedir que ens anotin cistelles fàcils". Per això, l'Uni haurà de parar especial atenció en el joc interior on haurà de fer-se fort, a la vegada que serà molt important fer un bon treball de balanç defensiu per arrencar quelcom positiu d'un derbi especial per l'ex-Girona Astou Traoré.