l'aigua és la protagonista. El partit d'ahir va estar marcat per la insistent pluja que va caure sobre Girona.

o era la millor tarda, la d'ahir, per anar al futbol. I menys a Montilivi, on només el miler de seguidors amb localitat de tribuna queden protegits de la pluja. Les previsions que els homes del temps havien anat avançant durant tota la setmana es van complir, però tot i això, més de 5.000 persones van acabar ?de?safiant el mal temps per veure el duel entre dos dels millors equips de la segona volta de la Lliga Adelante. Com ja va passar la temporada anterior, el públic del Betis va ser fidel als seus colors i la grada reservada al públic visitant va quedar plena amb un miler llarg d'aficionats verd-i-blancs de les moltes penyes que el club andalús té repartides per Catalunya.

La bona primera part del Girona va animar també als seguidors locals, que en determinats moments van rivalitzar amb els del Betis amb càntics. Quan uns cantaven "Boti, boti, boti, sevillista qui no boti", els altres corejaven el nom del rival -"Sevilla, Sevilla"-. I els del Betis, indignats, van acabar responent amb ironia: "Això no és un camp, és un futbolí".

El Girona tenia dipositades moltes esperances en el partit d'ahir per omplir el calaix després que en l'anterior partit a casa, contra el Granada, més de 9.300 persones haguessin fet vessar el camp. La política d'invitacions es va tallar i ahir, per veure el partit, s'havia de passar per taquilla. O això, o fer-se abonat aprofitant la campanya que tenia en marxa el club. En una setmana s'han aconseguit més de mig miler de noves altes. La pluja, finalment, va espatllar la festa que tenia preparada el club, o la va deixar a mitges. El parc infantil que es va muntar a l'aparcament de tribuna va funcionar perquè era sota cobert (els més petits, entre d'altres activitats, podien pintar-se amb els colors del club), però la zona de restaurants que es volia instal·lar va quedar descartada.

El partit d'ahir va ser similar al de fa dues temporades contra la Reial Societat. Un gran que va arribar a Montilivi en un altre dia de diluvi. Aquella vegada el marcador final va ser d'empat a zero, el resultat que molts dels aficionats locals haurien trobat just pel partit d'ahir.

Junta d'accionistes

La pilota no tornarà a rodar en partit de lliga pel Girona fins dilluns 21 de març, a Valladolid. L'equip hi arribarà instal·lat a la part alta tot i haver encadenat dues derrotes seguides i amb totes les opcions intactes de lluitar pel "play-off". Abans del proper partit, el club en jugarà un altre tan o més important. Serà divendres que ve, en una junta general d'accionistes extraordinària que servirà per engegar el procés d'ampliació de capital del club.

El Girona posarà a la venda tres milions d'euros en títols a 10 euros la unitat. Abans reduirà el seu capital social fins a 64.000 euros, en una operació "acordió" que actualitzarà el valor de les accions actuals també a 10 euros. El futur també passa pels despatxos.