El Patinatge Artístic Blanes Fundació va completar ahir una altra temporada d'èxit amb el Campionat d'Espanya de grups de xou de patinatge en la modelitat de grups petits. Amb l'espectacle Nines de Vidre, les selvatanes van imposar-se a Alcoi per davant del Sant Celoni, segon, i del Vilanova, tercer i va obtenir la classificació per al Campionat Europeu que es disputarà a Porto del 4 al 7 del mes de maig. L'aconseguit ahir és el segon títol d'Espanya per al PA Blanes després del que van guanyar temporada passada on, com aquesta, també es va proclamar campió de Catalunya.

Sota les ordres d'Aurora Navarro, el Blanes va tornar a encisar els jutges amb Nines de vidre un espectacle basat en la fragilitat de l'ésser humà i la facilitat amb què es troba una ajuda propera per a recomposar-se. Una posada en escena impecable i l'emotivitat de la representació van conduir l'equip selvatà a la victòria final. Sens cap mena de dubte, una recompensa a totes les hores de treball que hi dediquen els integrants del Blanes (vuit noies i un noi) en els entrenaments. Ells són els autèntics protagonistes també perquè són els encarregats de confeccionar tot el material de vestidor i escenografia amb què competeixen en cada prova.

Des de demà mateix el PA Blanes Fundació començarà a preparar el Campionat Europeu de Porto on hi té moltes esperances dipositades per a aconseguir un títol que encara no té al seu palmarès. En la darrera participació al Mundial de clubs, el Patinatge Artístic Blanes Fundació va finalitzar en la tercera posició.