Val més tard que mai. Un gol de Plaja en el temps afegit (m.91) quan només portava tres minuts dins del terreny de joc va donar un empat èpic a un Llagostera que a dos minuts del final encaixava un autèntic gerro d'aigua freda amb el gol del visitant Cebri. Era la tercera vegada que Llagostera i Europa es veien les cares aquesta temporada després del partit de la primera volta i el de Copa Catalunya.

El Llagostera va ser l'autèntic dominador del partit durant els primers 45 minuts de xoc i fins i tot va haver de fer-se fort en veure com el col·legiat del partit no xiulava dos clars penals que haurien pogut canviar i molt el guió de l'encontre. Els d'Oriol Alsina dominaven sense problemes a un Europa que es va tancar molt en defensa. Els minuts avançaven, i els gols no arribaven. Abans del descans, l'àrbitre tornaria a ser el clar protagonista del matx i és que en aquesta ocasió va perdonar la segona groga al visitant Alberto.

A la segona part, el joc es va obrir i l'Europa va aprofitar per avançar les línies. De fet, això li podia haver dut la primera alegria de la tarda quan al m.55 Cano va rematar de cap una esfèrica d'allò més calenta que per sort llagosterenca Ivan Portoles va poder aturar sense problemes. Poc després seria el també visitant Cebri qui no arribaria per ben poc a una centrada des de la banda dreta.

La rèplica del Llagostera arribava al m.57 amb una doble rematada de Pedrito. La primera la va treure la defensa de l'Europa sota pals, mentre la segona va sortir per damunt del travesser. En el m.59 era el visitant Cano qui rebia una passada llarga dins de l'àrea i qui intentava obrir la llauna. Però els gols es van fer esperar.

No va ser fins a l'últim tram del partit (m.88) quan el visitant Rovira va entrar per la banda dreta i el seu xut va ser refusat per Portoles que malauradament va deixar la pilota a peus de Cebri que, sempre en el lloc més oportú, aconseguia enviar la pilota al fons de la xarxa. Ja en el temps afegit (m.91), Plaja per part local establia el definitiu empat a un.