vilanova-girona

Vilanova: Ortega, Figuerola, Nadal, Terriba i Llandia. També van jugar López, Guerrero i Còrdova. ? girona fc: Cris Elie, Dorca, Catalina, Pia Sarmiento i Salomé. També van jugar Laia Castro, Carme Gri, Gemma Preses i Pardo. P gols: 0-1, m.18, Pia Sarmiento; 1-1, m.25, Miret; 1-2, m.38, Salomé. ? àrbitres: Francesc Rovira.

El Girona FC va aconseguir un triomf d'or a la pista d'un rival directe com el Vilanova que li permet superar provisionalment l'Arenys i no perdre de vista del líder Voltregà. En un partit d'allò més equilibrat, al Vilanova no li va servir de res el major control de la pilota davant la gran efectivitat de les gironines. Així, Pia Sarmiento va obrir el marcador en desviar un xut des de la llarga distància i sorprendre la portera local. Una jugada embolicada dins l'àrea resolta per Miret va tornar permetre empatar el Vilanova però ja en el tram final

del partit, en una acció calcada a la del primer gol, Salomé va donar la victòria a les gironines que superen el Vilanova i se situen segones a la classificació.