A falta de vuit minuts per acabar el partit, i amb tot encara per decidir, Laura Antoja estava passant absolutament desapercebuda. Dos punts i molt poc protagonisme en un partit gris de la veterana base el Girona. I, precisament per això, per la seva llarga experiència jugant a l'elit, Antoja va aparèixer en el moment clau. A l'hora de la veritat, Antoja va decantar el partit assumint la responsabilitat ofensiva en un partit que el Girona havia tingut molt complicat només començar davant la hiperactivitat d'Astou Traoré (tretze punts en els sis primers minuts). Abans de la irrupció d'Antoja el Girona va aixecar el partit defensant. Els vint punts anotats pel Cadí en els dos últims quarts s'expliquen, segons la visió local, per un augment de la tensió d'un equip que amb Anna Caula a la banqueta ha guanyat sis de vuit partits. Mentre que, des de del punt de vista pirinenc, els vints punts no es poden entendre sense parlar del criteri arbitral. Però, tot i que en bàsquet totes les anàlisis són subjectives, la realitat és que el desperter anotador d'Antoja no hauria estat possible sense que el canvi de mentalitat del Girona no els hagués permès aixecar un partit on havien arribat a perdre de 14 punts (9-23) i on s'havien plantat al descans 12 per sota (28-40).

El Girona va começar a defensar, a la primera meitat no ho havia fet, i Andreu Bou es va posar nerviós i va gastar el seu temps mort del tercer quart en el minut 2. Les seves jugadores no el devien entendre perquè, amb Traoré vivint una de les desaparicions que sol tenir, el Cadí va estar minuts sense anotar abans que Karlina acabés amb la sequera des del tir lliure. El seu avantatge ja no existia i, amb empat a 51-51, el partit es convertia només en un duel de 10 minuts on les visitants arribaven amb massa poca frescor mental i on el Girona va trobar Laura Antoja. Quatre punts seguits, un triple i una bona jugada per acabar assistint Vega deixaven el partit gairebé llest en pocs minuts tot i els esforços de Laura García. El 65-60 d'Antoja en una penetració individual, quedava menys d'un minut, va deixar sense resposta a un Cadí que veia com se li escapava la victòria davant d'un Girona que confirmava el bon moment de joc d'un equip que ha anat creixent des del canvi a la banqueta. Sis victòries de vuit possibles i demà passat, dimecres, nova oportunitat de plantar cara a un gran (Salamanca) que ahir va destrossar el Ros de 23 punts.