Després de les victòries davant del Terrassa (1-0) i a Premià (0-2) els jugadors de Jordi Condom van tornar a tastar el gust de la derrota caient per culpa d'una acció d'estratègia davant un clar candidat a disputar el play-off com és la Pobla de Mafumet que amb la victòria d'ahir recupera els llocs de privilegi.

La novena ensopegada a casa torna a col·locar l'equip palamosí dins la lluita per la permanència. Els baixempordanesos han passat de celebrar dues victòries seguides i respirar un xic a la zona mitjana baixa, a veure novament les orelles del llop, ja que amb el 0-1 d'ahir, el descens directe és a només tres punts del degà (ara mateix ocupa la quinzena posició amb 33 punts). Amb l'enèsima derrota a casa el Palamós va perdre l'oportunitat d'escalar una posició a la classificació i superar el Terrassa, que va perdre a Gavà (2-0). Fins i tot, l'empat també hauria servit als de Condom per enfilar-se fins a la tretzena plaça ja que en el duel directe a la part baixa l'Amposta i el Vilanova van empatar a zero.

El partit d'ahir va evidenciar els motius de la bona classificació del filial del Nàstic, amb un joc d'atac combinatiu i amb homes perillosos com Boniquet o el pitxixi Virgili, que sempre que tenien la pilota als peus donaven sensació de perill. Tot i que les arribades més destacades van ser visitants, l'equip tarragoní va necessitar d'una acció a pilota aturada per fer l'únic gol del partit. Als 25 minuts una falta picada per Boniquet molt a prop del cercle central va arribar a l'interior de l'àrea que el defensa Aleix Coch, incorporat a l'atac, va pentinar l'esfèrica sense oposició col·locant la pilota prop del pal esquerra de Bayona fent així l'únic gol del partit.

Els xuts més perillosos dels de Jordi Condom van arribar de les botes de Jaume Duran (minuts 12 i 39). Però el xut que va fer aixecar els aficionats del Nou Estadi va ser un llançament de Cornellà (m.46) des de la frontal de l'àrea que va marxar molt a prop de l'escaire esquerra d'Antonio David.

A la segona part el Palamós va intentar buscar el gol de l'empat, però les ocasions van brillar per la seva absència. En tota la segona part els locals no van xutar en cap moment entre els tres pals d'Antonio David i només un xut de Quintanilla (m.27 de la segona) i un còrner picat per Jaume Duran a la desesperada (minut 95) va ser tot el bagatge del degà que va caure davant un dels millors ?equips que ha passat aquest curs per Palamós.

Després d'aquest matx, queden nou finals per acabar la lliga, com li agrada dir a Condom. El proper partit dels palamosins serà a vida o mort al Nou Sardenya davant un altre equip de la part alta de la classificació, l'Europa.