Els jugadors del Rayo Vallecano que ahir van saltar al camp en els instants previs al partit que el seu equip va enfrontar-se al Granada a l'estadi Teresa Rivero (1-1), van fer-ho amb una samarreta negra en la qual es podia llegir un missatge d'allò més clar: "Ruiz Mateos, paga'ns ja".

Cansats ja d'un bon grapat de mesos sense rebre les nòmines pertinents i de diverses reunions en les quals la directiva del club només ha fet que demanar tranquil·litat, paciència i confiança, ahir tots els futbolistes convocats, tant els titulars com els que van asseure's a la banqueta, van decidir fer públic el seu malestar.

Els futbolistes no només van apostar per mostrar aquesta samarreta, sinó que també van decidir portar una pancarta en la qual es podia lleguir el següent escrit també d'allò més reivindicatiu: "Rayo, Solució ja".

La iniciativa que va dur a terme ahir la plantilla de l'entitat madrilenya davant la seva aficició se suma a les ja realitzades pels seguidors del Rayo Vallecano, els quals, després de personar-se aquest passat dissabte al darrer entrenament de la setmana (abans d'enfrontar-se ahir contra el Granada), van decidir manifestar-se pels carrers del barri madrileny de Vallecas.

Ahir al matí, just abans del partit, els seguidors del Rayo també van dur a terme una cadena humana que va donar la volta a l'estadi Teresa Rivero en senyal de suport a la plantilla, que ja fa molts mesos que no cobren les nòmines que els pertoquen.

A part de tot això, la presidenta del club, Teresa Rivero, va rebre una sonora xiulada per part de l'afició quan va arribar ahir al seu lloc habitual en la llotja de l'estadi que porta el seu mateix nom.