palafrugell - cassà

CF palafrugell. Carles, Edu Puig, Frigola, Jordi Alsina, Beneyto, Sheriff, Marc Pujol (Emilio m.79), Montoliu (Pascal m.51), Carles Martínez (Lluís Carreras m.83), Jordan i Raúl. ud cassà. Cítores, Codolar (Serra m.79), Rubén, Masseguer, Uri, Troyano, López (Arnal m.70), Mussa, Salguero, Turró i Adrià (Subirana m.57). G gols: 0-1, m.5, Uri; 1-1, m.21, Marc Pujol; 1-2, m.25, Uri; 2-2, m.49, Carles Martínez de penal. A Àrbitre: Quintano Rodríguez. Va amonestar amb targeta groga als locals Marc Pujol, Alsina, Lluís Carreras i Pedro (entrenador) i als visitants Salguero, Masseguer i Turró. Vermella per doble amonestació a Rubén (m.87). I incidències: Uns 200 espectadors als Josep Pla i Arbonés.

El derbi gironí entre el Palafrugell i el Cassà va acabar en empat a dos. En certa manera, la primera part del partit va reflectir la situació d'ambdós equips a la taula: últims els visitants i penúltims els locals amb 15 i 19 punts respectivament. Un joc ensopit, sense ?gai?res alicients.

El gol d'Uri al minut 5 no va ser per mèrit del jugador cassanenc, sinó per l'error del porter local. Marc Pujol va empatar d'un bell tret, però a la sortida d'un córner, el Cassà es va tornar a avançar.

A la represa, el Palafrugell sí que es va mostrar superior i el seu futbol, més creatiu, va buscar la porteria rival. La va trobar mercès a un penal transformat per Carles Martínez.

A partir de l'empat, els blanc-i-negres van fer mèrits per endur-se els tres punts però els pals o el porter visitant Cítores ho van impedir.

at. horta - farners

at. horta. Marc, Edgar (Siurana, m.83), Albert, Miguel Angel (Marc, m.79), Rueda, Costa, Marcelo (Jesús, m.68), Marçal, Mario (Jacob, m.62), Juan Pedro (Aitor, m.85), Nils. farners. Jota, Masferrer (Carlitos, m.67), Reyes, Negre (Artau, m.67), Riart, Criado (Padrós, m.78), Bultra, Ivan Fernández, Cristian Mora (David Suárez, m.55), Rueda (Tena, m.85), Ricki Solà G gols: 0-1, m.46, Ricki Solà; 1-1, m.50, Juan Pedro; 2-1, m.54, Juan Pedro; 3-1, m.82, Nils. A Àrbitre: Figuerola Rodríguez. Va amonestar als locals Miguel Angel i Costa i als visitants Negre i Bultra. I incidències: Unes 200 persones al Municipal Feliu i Codina d'Horta.

El Farners va caure derrotat ahir al camp de l'Horta després de no fer bo l'avantatge aconseguit al m.46 amb un gran gol del juvenil Ricki Solà que va fer despertar i de quina manera a l'Horta. I és que només quatre minuts més tard, els locals igualaven el marcador amb un gol de Juan Pedro. De nou, al m.54, Juan Pedro capgirava el marcador i avançava a l'equip barceloní deixant tota la feina a un Farners que no va saber reaccionar. Finalment a vuit minuts del xiulet final, Nils establia el definitiu 3-1. Amb aquesta derrota, els selvatans ja encadenen cinc derrotes consecutives a domicili.

Després d'aquesta jornada el Farners baixa a la vuitena posició de la classificació. El proper partit dels de la Selva serà aquest mateix dissabte a partir de les quatre de la tarda contra el Figueres que acumula ni més ni menys que vuit victòries seguides.

tona - banyoles

tona. Calbo, Gerard, Casas, Martin, Puig, Nani (Roura, m.64), Roca, Coma (Francesc, m.63), Miquel (Joel, m.78), Eloi i Bastida. cd banyoles. Gerard, Castany, Dani, Ribu (Alvaro, m.22), Toni, Garangou, Joël, Evarist (Matamala, m.72), Coro, Litus (Navarro, m.62), Martí. G gols: 1-0, m.3, Miquel; 2-0, m.12, Coma; 2-1, m.55, Toni; 3-1, m.57, Roca; 4-1,m.82, Joël. A Àrbitre: Bayon Martí. Va amonestar amb targeta groga als locals Calbo, Puig, Nani, Joël i als visitants Toni, Martí i Matamala. I incidències: Unes 150 persones al Municipal de Tona.

El Banyoles que va sortir molt adormit damunt del terreny de joc es va trobar amb dos gols molt matiners. De fet, al m.3 el Tona s'avançava amb un gol de Miquel. Només nou minuts més tard, Coma ampliava les diferències i col·locava el 2-0 de la tranquil·litat. Malgrat aquesta adversitat, el Banyoles no es va rendir en cap moment i al m.55 va veure la seva recompensa en forma de premi amb un gol de Toni.

Malauradament la sort va voler que només dos minuts després del gol de Toni, el Tona fes el tercer gol, aquest cop obra de Roca. Aquí s'acabaven totes les opcions de puntuar i més quan a vuit minuts del final Joel marcava el quart gol local per situar el definitiu 4 a 1.

Amb aquesta derrota, el Banyoles cau a la setzena posició de la Regional Preferent amb un total de 22 punts. El proper partit dels banyolins serà a casa contra l'Horta que ahir es va desfer del Farners per 3-1.