olot-sants

ue olot: Reig, Freixa, Berga (Carre, m.84), Juango, Edile, Abel, Roger, Hostench, Alonso, Sergi (Kwanpa, m.77), Robert. sants: Carulla, Rangel, Àngel (Pasqual, m.31), Manu, Verges, Frank, Escabros, Ivi (Cano, m.65), Ismael (Peque, m.40), Paton, Marcos. Gols: 1-0, m.16, Sergi; 2-0, m.47, Robert; 3-0, m.75, Sergi. àrbitre: Fàbregas Capellas. Va amonestar als locals Berga i Roger i als visitants Manu, Marcos (expulsat per dues grogues al m.81). incidències. L'Olot va retre homenatge a Pere Mínguez Lanuza, conegut com "El Manyo" per la seva fidelitat durant els 50 anys en que ha col·laborat amb l'entitat garrotxina. Uns 470 espectadors al Municipal d'Olot.

L'Olot de Nitus Santos es va desfer sense problemes del Sants per seguir de ben a prop un Vic que amb la victòria d'ahir contra l'Olesa (3-0) segueix líder de la Primera Catalana amb dos punts més (58) que els olotins (56) que es mantenen a la segona posició de la classificació. El partit va estar marcat per l'homenatge que el club va retre a Pere Mínguez pels seus 50 anys de servei a l'entitat, però també pel debut amb la samarreta de l'Olot del jove migcampista nigerià de dinou anys Obiama Kwanpa fitxat aquesta mateixa setmana.

montcada-peralada

montcada: Adri Buetas, Sergio, Jordi Mir, Pacheco, Miki, Salvanyà (Heras, m.83), Tamudo, Andrés (Víctor, m.40), Quim Solano, Sanchis, Norbert (Franc Capilla, m.60). peralada: Sergio, Julien, Rojas, Toni, Chacon (Adrià, m.63), Casanova (Isma, m.50), Tidian, Gerard, Sergi Garcia (Rodri, m.80), Bermúdez, Carbó. àrbitre: López Martínez. Va amonestar als locals Sergio, Salvanyà, Andrés i Víctor i una vermella al m.30 a Tamudo. També va amonestar amb groga al jugador visitant Tidian. incidències. Unes 150 persones al Municipal de Montcada.

Partit espès i sense gols. El Montcada i el Peralada van empatar ahir a zero gols després de disputar un partit amb poques ocasions de gol per ambdós equips. De fet, els visitants no van saber aprofitar en cap moment el fet de jugar amb un jugador més des del minut 30 de partit quan l'àrbitre va expulsar amb vermella directa al local Tamudo. Malgrat ser un partit d'allò més ensopit, el Peralada va disposar d'una magnífica rematada de Tidian a set minuts del final que en cas d'haver entrat hauria permés a l'equip empordanès endur-se els tres punts.

rapitenca-blanes

rapitenca: Raúl, Cano (Gilabert, m.78), Manolo Puig, Pere (Raúl Teixidó, m.52), Mario, Cristian, Sergi Grau, Edgar, Iván Parra, Hugo (Subi, m.72) i Callarisa. blanes: Carlos, Cussó (Pol, m.34), Dot, Ponsich, Dalmau, Bassols, José Manuel, José Maria (Lluís, m.68), Iván (Abdoulaye, m.87), Gerardo i Garagarza. Gol: 0-1, m.48, José Maria. àrbitre: Sant Nicolás García. Va amonestar als locals Raúl Teixidó i Sergi Grau i als visitants Garagarza, Ponsich i Bassols.

El Blanes de Xavi Lozano va esgarrepar ahir una valuosa victòria del camp del sisè classificat, la Rapitenca que va veure's sorprès per l'equip de la Costa Brava amb un únic gol de José Maria al minut 48 de partit.

guíxols-can fatjó

guíxols: Sergi Andrés, Chicho, Pedragosa, Cervera, Pastor, Borja, Feixas, Nierga, Ruben Pérez, Roca (Santamaria, m.65), Marc Medina (Llinàs, m.86). can fatjó: Buyó, Àlex, Oscar, Jose, Vellz (Manu, m.84), Bayarri (Gago, m.65), Sergi, Fede, Marçal, Boria (Antoñito, m.65), Pujante. Gols: 1-0, m.18, Ruben Pérez; 2-0, m.20, Àlex (pp); 2-1, m.86, Àlex; 3-1, m.88, Santamaria. àrbitre: Llopart Carbó. Va amonestar al local Cervera. 175 persones al Josep Suñer.

El Guíxols va aconseguir ahir tres punts més a la classificació després de desfer-se de l'Olímpic Can Fatjó per un clar 3 a 1. Els locals van obrir la llauna al m.18 amb un gran gol de Ruben Pérez. Només dos minuts més tard (m.20), Àlex es marcava en pròpia porteria i donava el 2-0 a l'equip de casa. A la represa, els visitants van escurçar les diferències, mentre Santamaria sentenciava a 2 minuts del final.