fe palamós - pontenc 2-1

fe palamós. Jano, Fran (Diaz), Berni, Juanals, Sarrinat (Roig), Didac, Byage, Villa (Gil), Gámez (Faura), Maese (Albert) i Armadans. ?pontenc. Muñoz, Güell, Alberto, Cuéllar, Soteras, Miguelón, Sillero, Pau (Jose), Ferran (Arnald), Edvin i Rafa (Sergi). Gols. 0-1, m.38, Pau; 1-1, m.70, Albert; 2-1, m.90, Juanals. ?Àrbitre. Carles Vallribera.

El Palamós va ser superior al rival, que es va avançar en el minut 38 en un gol discutit per possible fora de joc. Els locals varen remuntar, varen controlar i varen disposar de nombroses ocasions, però el porter visitant va tenir una gran actuació. La pluja i el vent varen ser els clars protagonistes de la jornada. ddg

ca la guidó - salt 4-3

CA la guidó. Manel, Alberto, Quico, Sergi, David (Oliver), Abert, Raul (Hinarejos), Xavi Oliva, German (Fede), Jaume (Ferran) i Dauda (David). salt. Albert, Isaac, Josep, Raul Ferragut, David (Juan), Marc Arnau (Denís), Marc Tarradas, Chino (Daniel), Jordi, Víctor i Pau (Cristian). Gols. 1-0, m.50, Jaume; 1-1, m.55, Raul Ferragut; 2-1, m.56, Fede; 3-1, m.68, Xavi Oliva; 4-1, m.81, David; 4-2, m.87, Chino; 4-3, m.90, Daniel. ?Àrbitre. David Puntonet Moll.

Es va fer un minut de silenci per la mort del Sr. Xavier Casadevall, molt vinculat al futbol del municipi de Blanes. A la primera part, no es va veure gaire joc a causa de la pluja i el vent. Durant la segona va deixar de ploure, i en pocs minuts, el Ca La Guidó va fer tres gols. Però el Salt ho va posar difícil i amb dos gols de falta va fer patir als locals fins al final. ddg

lloret b - cassà b 2-1

lloret b. Pulga, Álvaro, Inal, Rafi, Òscar, Dani, Flavio, Diego, Damià, Jose Antonio i Luca. També varen jugar Joan, Jonatan, David, Albertito i Allan. cassà b. Jordi, Sergi, Eloi, Carles, Marc, Eduard, Bernat, Antonio, Joan, Ramon i Grau. També varen jugar Mahamador, Àlex, Marcos, Llinàs i Yusupha. Gols. 1-0, m.65, Luca (p.); 2-0, m.28, Luca; 2-1, m.36, Ramon. ?Àrbitre. Noguer i Casals.

Partit entre dos equips que lluiten per sortir de la zona de descens. A la primera part, amb poques ocasions de perill, el Lloret va disposar d'alguna, però el porter visitant va estar encertat. A la segona, més vistosa en el joc, varen arribar els gols i ocasions clares, quan el Cassà va lluitar de valent per assolir l'empat, però els lloretencs varen saber defensar el resultat positiu amb molta actitut i maduresa. DdG

aro - obispado 1-1

aro. Aurelio, Jonatan, Anguita, Juanito, Guzman, Vilar, Òscar, Isma, Adroher, Adri i Rutllan. També varen jugar Mirón i Gómez. obispado. Rozas, Miguel Ángel (Galobardes), Gallardo, Olalla, Fuertes , Muñoz (Palacios), Jaime, Vilasante (Javier), Borja, Ayats i Jose Luis. Gols. 1-0, m.60, Òscar; 1-1, m.76, Javier. ?Àrbitre. Lehmani.

Empat en un partit que no s'hauria d'haver disputat perquè el camp semblava una piscina. A causa del terreny de joc, no es va veure gaire futbol, ja que la pilota quedava aturada. A la segona part, l'Aro va tenir algunes ocasions, però una errada defensiva local, també a causa de l'estat del camp, va ser aprofitada per l'Obispado per empatar en la única jugada en què va arribar a la porteria contrària. quim

quatre vents - ef gir. sàbat 1-1

quatre vents. Curri, Loba, Enrique, Manu, Jorge, Jaime, Caurel, Marc, Bravo, Iñaki i Estol. També varen jugar Chingu, Toni i Òscar. ef gironès sàbat Aritz (Reguero) , Benítez, Quim, Micaló, C. Santoro, Derek, J. Soto, Olmo, Àlex Santoro, Ibarzábal i G. Soto. Gols. 1-0, m.35, Loba; 1-1, m.60, Àlex Santoro. ?Àrbitre. Kerkri.

Partit molt disputat i amb molta aigua, que es va resoldre amb un gol de falta a 30 metres de distància. El porter visitant va haver de ser sustituït per lesió. ddg

calonge - riudellots 1-0

calonge. Javi, Cambil, Ortega, Bueno, Oriol Garcia, David Garcia, Paez, Carrasco, Heredia (Kamal), Calm (Vicent) i Madrenas (Dahman). riudellots. Santos (Quintana), Marc (Pozo), Martínez, Santos, Màrius, Arxer, Àlex Moreno (Fuentes), Danès, Trisan, Àlex (Díaz) i Kiko. Gols. 1-0, m.77, Kamal. ?Àrbitre. Josep Riera Prat.

Victòria per la mínima del Calonge i primera derrota de la temporada del líder. El partit va estar marcat per la pluja, que va deixar parts del camp impracticables. Tots dos varen fer un gran esforç fins al final. Kamal, en la primera pilota que va tocar, va marcar l'únic gol. Calm i el porter visitant varen ser substituïts per lesió. ddg

fornells - sant antoni 8-0

fornells. Alexis (Raul), Miralpeix, Sergi (Víctor), Marçal, Canaleta, Castelló, Paco (Àngel), Àlex Martin (Cordonet), Diao (Manu), Aitor i Magaldi. sant antoni. Benja, Sanz (Ruiz), Garrido, Chica, Montiel, Morata, Novo (Poser), Carralero, Mena, Fernández i Cantero. Gols. 1-0, m.8, Aitor; 2-0, m.26, Diao; 3-0, m.34, Magaldi; 4-0, m.40, Diao; 5-0, m.55, Manu; 6-0, m.62, Àngel; 7-0, m.75, Magaldi; 8-0, m.82, Àngel. ?Àrbitre. Marc Feliu.

El Fornells va ser molt superior i va dominar el partit des del primer minut. El Sant Antoni va baixar els braços a la segona part i els locals varen acabar golejant. L'equip de Fornells va tenir moltes més oportunitats, però es va relaxar aprofitant per fer canvis i que jugués tothom. ddg

vilartagues - can gibert 5-0

vilartagues. Miguel, Clarà, Castillo, Brenes, Peinado, Franquesa, Parón, David Garcia, Guerrero, Gironès i Sánchez. També varen jugar Màrius, Escobar, Viñas, Aguilera i Sergio. can gibert. Joel, Pere, Touray, Roberto, George, Gallegos, Lluis, Sala, Mika, Eric i Peralta. També varen jugar Miquel, Sergi i Ribas. Gols. 1-0, m.5, Sánchez; 2-0, m.45, Brenes; 3-0, m.50, Guerrero; 4-0, m.60, Sánchez; 5-0, m.85, en pròpia porta. ?Àrbitre. Sergi Sanz Gimeno.

El Vilartagues va ser el clar dominador del partit. A la primera meitat, el Can Gibert va avançar les línies després del gol local matiner, va deixar espais i va facilitar més ocasions locals. L'àrbitre va expulsar el porter visitant per una falta al mig de l'àrea. A la segona meitat, l'equip local, amb superioritat numèrica, va golejar. ddg