El suec del Milan va ser castigat ahir amb un total de tres partits de suspensió per la seva agressió sense pilota al defensa del Bari, Rossi. L'exblaugrana va ser caçat per l'àrbitre després d'etzibar un cop de puny a les costelles al jugador italià i va ser expulsat. Si el recurs que el Milan presentarà no prospera, Ibrahimovic es perdrà el trascedental derbi contra l'Inter de d'aquí a dues jornades. Ibrahimovic tampoc jugarà contra el Palerm i el Fiorentina.

Les proves realitzades a Juan Forlín ahir al matí van confirmar que el defensa pateix una fissura en un dit del peu que l'obligarà a passar pel quiròfan en els propers dies. El temps estimat de baixa és d'uns tres mesos, per la qual cosa l'argentí no tornarà a jugar més aquesta temporada. Amb la baixa de Forlín, l'Espanyol es queda amb només l'exgironí Galán i Amat com a centrals purs la qual cosa podria obrir les portes al garrotxí del filial, Albert Canal.

Karim Benzema és l'home del moment al Reial Madrid la vigília d'enfrontar-se al seu exequip en la tornada dels vuitens de final de la Champions. Després dels dos gols que van donar el triomf sobre l'Hèrcules, el francès es perfila com el davanter titular demà davant el Lió. "He tornat a trobar-me amb la meva millor versió", deia Benzema, que ja duu 19 gols. De la seva banda, Ronaldo, amb tota probabilitat, reapareixerà demà després de la lesió.

El Bayern buscarà consumar la venjança de la final de la passada edició eliminant l'Inter de la Lliga de Campions. Els bavaresos van treure un gran resultat a Milà (0-1) que intentaran fer valer a Munic (20.45, TVE-1). Els italians tenen la baixa del central argentí Walter Samuel i els dubtes de Lucio i Cambiasso. En l'altre partit de la jornada, el Manchester en fa prou amb una victòria davant l'Olympique a Old Trafford (20.45, Gol T). Alex Ferguson té la baixa de Nani però recupera Valencia.