Com que del descens i la permanència ja pràcticament ni se'n parla, com que l'objectiu sembla, a dia d'avui i veient les poques jornades que queden per acabar-se la Lliga, d'allò més ambiciós, la plantilla del Girona va tenir ahir un ull a Chapín, com també al Martínez Valero. Interessava veure què feien Xerez i Granada, com també si l'Elx era capaç de desfer-se del Tenerife. Equips de la part alta, rivals directes dels blanc-i-vermells en la pugna per aconseguir d'aquí al final de Lliga una plaça per disputar el play-off d'ascens de Primera Divisió. Sobretot després de recuperar dissabte bones sensacions, amb una golejada davant l'Albacete (3-0). Sobretot després de veure que el Granada empatava a Chapín, per la qual cosa les places de dalt s'"acosten" a dos punts. L'Elx, en canvi, no va relliscar. Tombava el Tenerife per la mínima (1-0) i, després de 7 victòries en els últims 8 partits, es manté a la part alta de la taula.

D'altra banda, Salamanca, Tenerife, Albacete i Ponferradina continuen fent números per jugar la temporada vinent a la Segona Divisió B, en perdre aquest jornada els seus respectius partits.

Paral·lelament, abans del duel d'ahir entre els dos primers classificats (Rayo i Betis), aficionats de l'equip madrileny van provocar incidents que van encadenar l'incendi d'un vehicle oficial de la policia.