El Sarrià no estarà sol demà a la pista de La Roca, on l'equip de Toti Congost es juga ser campió de Primera Nacional. El club que presideix Josep Arroyo ha organitzat un autobús d'aficionats que sortirà del pavelló a les 5 de la tarda (el partit és demà a les 7) i tornarà cap a Sarrià després del partit. Segons va explicar el mateix Arroyo, "l'equip està convençut de les seves possibilitats i espera posar la cirereta final a una temporada excepcional puntuant i guanyant el títol". A banda dels aficionats que viatjaran en autobús, des del club també es té constància que n'hi haurà d'altres mobilitzats en cotxes particulars.

Sarrià i Bordils, els dos representants gironins a la categoria, es juguen demà el títol de lliga. Tots dos equips ja estan classificats per la fase d'ascens a Divisió d'honor Plata, i ara només falta determinar qui guanya la lliga. Els de Toti Congost arriben a l'última jornada amb 2 punts de marge sobre el Bordils, però en tenir l'average perdut, necessiten com a mínim un punt a La Roca per assegurar-se el campionat. Els de Pau Campos, que rebran el Granollers, han d'esperar una carambola: combinar un triomf seu amb la derrota del Sarrià.

Dilluns a la seu de la Federació Espanyola d'handbol a Madrid, Sarrià i Bordils entraran al bombo del sorteig de la fase final d'ascens. A partir dels 8 equips que hi prendran part, es formaran dos grups de quatre. Els dos primers classificats de la promoció, que es jugarà a mode de lligueta en una seu a determinar, passaran a l'última part de la fase. Els dos clubs gironins demanaran organitzar la fase si hi arriben com a campions de lliga.