El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i l'entrenador del primer equip, Pep Guardiola han mantingut una reunió aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de l'entrenament de la plantilla blaugrana.

Fonts del club català han informat a EFE que es tracta d'una més de la reunions periòdiques que tots dos mantenen per analitzar la parcel•la esportiva i que acostumen a produir-se després d'una partit de Lliga de Campions.

En la d'aquesta tarda, que ha durat més de dues hores i mitja, a més de Rosell i Guardiola, han estat presents el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu; el secretari tècnic, Andoni Zubizarreta; Manel Estiarte, cap relacions externes del club; Tito Vilanova, segon entrenador; i Antoni Rossich, director general de l'entitat.

Els temes de fons, la bona marxa del primer equip (líder a la Lliga, finalista de Copa i a un pas de la semifinal de 'Champions'). I també la setmana convulsa que ha viscut el club per les declaracions de Rosell sobre un possible 5-0 al Reial Madrid a la final de Copa, que van haver de ser rectificades pel mateix president, i altres de Guardiola, que la RAI va difondre sense el seu permís i en les quals deixava entreveure que el seu cicle al Barça estava pròxim a la seva fi.