El CPA Olot no va poder revalidar anit a Portugal el campionat d'Europa de patinatge en la modalitat de grups de xou, però el segon lloc que hi va aconseguir va ser donat per molt bo per l'expedició garrotxina. L'equip de Ricard Planiol va tornar a mostrar un gran nivell amb la coreografia Superstició, però un dels representants italians, amb un espectacle impactant, va acabar enduent-se la primera posició. Tot i la victòria, el tècnic gironí explicava que "ens hem assegurat un lloc per al Mundial i hem estat allà lluitant cos a cos amb l'equip italià. La competència ha sigut molt forta i al final la victòria se l'han enduta. Però per a nosaltres, ser subcampiones és com haver guanyat un altre cop".

Itàlia va proclamar-se campiona amb 137,200 punts, seguida per l'Olot (135) i un altre representant italià. El Reus va acabar en la quarta posició de l'Europeu. "Fa tres anys nosaltres vam quedar fora del Mundial perquè vam fallar en el ball a l'Europeu. Aquesta vegada no hem fet res malament. Seguim igual de motivats per continuar sumant èxits", subratllava Planiol.

L'Europeu de grups de xou continuarà avui amb la disputa de la competició de grups petits. En aquesta hi prendrà part el CPA Blanes d'Aurora Navarro. La coreografia Nines de vidre surt entre les favorites pel podi i també per lluitar per la victòria final.