L'Institut Balmes Sarrià ha hagut de suar molt per aconseguir l'ascens que tant esperava. L'equip gironí ha aconseguit pujar a Divisió d'Honor de Plata després d'un partit molt disputat que ha acabat amb pròrroga i penals. A la mitja part, Mediocentro Gijón guanyava per un punt al Sarrià (11-10). La segona mitja part s'ha mantingut ajustada i ha acabat amb un empat entre els dos equips a 23. Finalment i després d'una pròrroga de deu minuts i una tanda de penals, el Sarrià ha aconseguit avançar-se en el marcador (29-31).

L'equip gironí ha comptat en tot moment amb el suport i el caliu de l'afició que s'ha bolcat a animar un Sarrià que ha sortit sobre terreny a donar-ho tot per aconseguir pujar de categoria.

Demà, a 2/4 d'11 del matí, s'enfrontaran el Gijón i el Bordils. Qui guanyi el partit aconseguirà l'ascens a la Divisió d'Honor Plata.