«Ens ha faltat creure'ns-ho». Així resumia el partit el tècnic del Sarrià Toti Congost, que ahir va tenir a tocar el títol de Primera Nacional després de protagonitzar una magnífica segona part contra el totpoderós Puente Genil. Els de Toti Congost que al descans perdien de set gols (16-9) i que pensaven més en com maquillar el resultat que amb la victòria, van veure com a la represa van estar molt a prop de donar la sorpresa de la fase. Finalment la lògica es va imposar amb el 27-24 final per al Puente Genil.

El tècnic de l'Institut Balmes Sarrià, el bordilenc Toti Congost va reconèixer a la conclusió del partit que veu «difícil continuar» a la banqueta del Sarrià la temporada vinent. No per falta de ganes, sinó «per problemes d'horaris amb la feina. Aquesta temporada he fet un esforç en tots els sentits». La Divisió d'Honor Plata encara és més exigent, primer per un major nombre d'entrenaments i segon per la complexitat dels desplaçaments. «De totes maneres de la meva continuïtat l'any vinent n'haurem de parlar amb la junta directica al llarg dels propers dies».