L'acte institucional de celebració de l'ascens del primer equip del Llagostera a Segona B i del filial a Tercera Catalana es farà aquest dissabte a les 12 del migdia a la sala de plens de l'Ajuntament. A continuació hi haurà una festa popular de reconeixement als dos ?equips a la plaça del Castell (davant de l'Ajuntament) per tal que l'afició pugui retre el seu particular homenatge als jugadors, tècnics i directius de l'entitat.

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, es va reunir ahir amb la presidenta del club, Isabel Tarragó, i amb l'entrenador Oriol Alsina per concretar els detalls de la celebració institucional de l'ascens del Primer equip a Segona Divisió B i de l'equip filial a Tercera Catalana, a més ambdós com a campions de lliga dels seus respectius grups de Tercera Divisió i Tercera Territorial.

Amb aquestes activitats el Llagostera culminarà la festa que va iniciar-se diumenge al vespre sobre la gespa del camp del Cerceda, on amb un triomf per 0-1 es va acabar de certificar l'ascens a Segona divisió B. A partir d'ara l'Ajuntament també haurà d'estudiar les millores que s'han de fer a l'estadi Municipal.