El davanter argentí del FC Barcelona Lionel Messi ha estat víctima d'un intent d'agressió a la seva ciutat natal, Rosario, on un jove seguidor del Rosario Central -equip rival del Newell's, on va jugar el blaugrana- el va empènyer i li va intentar donar un cop de puny. Malgrat que en un principi s'havia assegurat que Messi va ser agredit, el jugador ho ha negat i ha assegurat que no ha rebut cap cop de puny.

Messi es trobava en el restaurant 'El club de la milanesa' amb dos amics en el moment en què un grup d'adolescents, estudiants de l'Institut Llatinoamericà, el van reconèixer i li van demanar fer-se una foto amb ell.

El davanter de 23 anys va sortir del local a fotografiar-se amb ells quan uns altres alumnes es van acostar. Del grup es va avançar un estudiant de cinquè curs d'aquesta escola d'ensenyament mitjà, que va el va empènyer i li va propinar un cop de puny.

Els que volien fotografiar-se amb Messi van empènyer l'agressor i el van apartar, i posteriorment van informar que es tractava d´un jove seguidor del Rosario Central, el màxim rival del Newell's Old Boys, on Messi va jugar en la seva infantesa i del qual és simpatitzant .

Messi es troba a l'Argentina per entrenar-se amb la selecció del país a partir de la propera setmana amb vista posada a la Copa Amèrica, que es disputarà de l´1 al 24 de juliol pròxim.