El pilot espanyol Dani Pedrosa (Honda) no competirà el proper cap de setmana al Gran Premi de Catalunya, que es correrà al circuit de Montmeló, a Barcelona, ja que continua recuperant-se d'una fractura a la clavícula, de la qual va haver de ser intervingut, segons ha confirmat el seu equip.

Pedrosa va haver de ser operat fa dues setmanes per fixar la fractura que va patir a Le Mans i, tot i haver esgotat les seves possibilitats de competir en aquesta carrera a Barcelona, la rehabilitació ha revelat que la fractura no està prou consolidada.

"He forçat el màxim que he pogut però sento i noto que la meva clavícula no està preparada. Crec que he de parar una mica i recuperar-me bé del tot", ha assegurat Pedrosa en unes declaracions ofertes pel seu equip.

Pedrosa ha recordat que porta "des de principis d'any" amb molts problemes físics i que s'ha decidit a parar i poder recuperar-se bé.

"M'hauria encantat poder arribar a Montmeló per estar amb tota l'afició que em segueix, però crec que si estic en pista és per intentar guanyar i oferir una bona carrera. Sento que ara no és possible i per això el més sensat és no competir ", ha insistit.

Pedrosa s'ha lamentat per tot el que ha passat. "Aquest any em sentia amb molta força i era conscient que podia guanyar als meus rivals", ha insistit el pilot català.