Primer va ser Jandro Castro; poc després, Migue González. I ahir va arribar el torn a Roberto Peragón. El madrileny va ser el més contundent dels tres, però el discurs tenia el mateix rerefons: el club ja els ha presentat una oferta, proposta que no els ha satisfet. Gens, en el cas de Peragón, qui ahir instava el club a posar-se les piles si realment vol retenir un futbolista que, als seus 33 anys, no vol perdre el temps amb un estira-i-arronsa constant que no porti enlloc.

El jugador explicava que fa tres setmanes el Girona li va presentar a ell i al seu representant una oferta per ampliar el seu contracte, que acaba el 30 d'aquest mes. "Era inviable; després de veure-la quedava clar que hi havia molt poc de què parlar", lamentava Peragón, força molest amb l'actitud del club: "Estem pràcticament de vacances i encara no sé quin és el meu futur. No sé què serà de mi el dia de demà; m'agradaria quedar-me i fa ben poc en tenia una predisposició enorme. Però sóc un professional del futbol, visc d'això i si el meu contracte no arriba a uns mínims...".

Visiblement molest es va veure a Peragón, qui deixava entreveure que el club no el vol recompensar amb el que ell creu que mereix: "Em fa ràbia perquè en dues temporades força bones he aportat tot el que he pogut i més. Sempre m'he comportat tal i com sóc i millor que aquí no em coneixen enlloc".

"Respecto la política del club, però no la comparteixo. Crec que no és bo que cremin així la gent, sobretot a la que ja forma part de l'entitat", afegia Peragón, el futur del qual és avui dia una incògnita.