Després d'unes quantes setmanes d'estira i arronsa, el Girona va sorprendre ahir amb l'anunci de la «quasi» renovació de Raül Agné. Mitjançant un comunicat de premsa, el club de Montilivi va fer públic que està «ultimant» l'acord per a la continuïtat de l'entrenador i que la fumata blanca podria produir-se en les «properes hores». El club també assegurava en el comunicat que les negociacions van començar «el passat 23 de maig a Figueres» i que ara es troben ja a la «recta final». Sempre segons el club, Agné va estar reunit ahir al vespre a Girona més de tres hores amb el nou director general Joaquim Torrecillas que, per aquest motiu, hauria hagut de suspendre una conferència de premsa prevista per ahir a la tarda per parlar de les futures línies d'actuació del consell d'administració. Malgrat l'anunci per part del Girona de la immediata renovació d'Agné com a entrenador per a la propera temporada, des del gabinet de representació del tècnic, la versió era del tot diferent. Josep Maria Orobitg posava molt en dubte que l'acord fos tant proper com assenyalava ahir el club i assegurava que fins ara «no hi ha hagut converses serioses».

En la mateixa línia s'expressava Tente Sánchez, l'agent que porta directament la representació de Raül Agné, que revelava que no es podia haver reunit amb ningú del Girona per un motiu ben clar. «Sóc a Romania», deia. Sánchez no va voler entrar a valorar el comunicat emès pel Girona -«la valoració que ells fan és tan respectable com el que jo dic»- però sí que va reiterar el discurs que ve practicant Agné les darreres setmanes. «La primera opció és el Girona i això és evident perquè és casa seva i s'estima el club», declarava. Tanmateix, l'agent encenia un llum d'incertesa en tot plegat en parlar del «projecte» que s'està gestant a Girona. Segons Sánchez, Raül Agné «té coneixement del que passa i pot passar» al club en els propers dies i per això està esperant que el Girona es «defineixi». És per això que Tente Sánchez té clar que la continuïtat o no d'Agné a la banqueta del Girona no és una qüestió «econòmica», ja que primer cal valorar «el tema esportiu».

Raül Agné venia assegurant en les seves darreres declaracions que el seu únic objectiu era progressar

i que si per a poder-ho fer havia de marxar de Girona perquè el nivell d'ambició del club no era el suficient, ho faria. Ara bé, Agné també havia subratllat que si podia progressar a Montilivi ho faria encantat, però que tot depenia del projecte esportiu que estigués preparant el club.