EN DIRECTE

Tots els membres del consell posen el seu càrrec a disposició de Josep Delgado

El màxim accionista del club nomenarà en els propers dies el nou òrgan directiu ratificant o no alguns dels actuals integrants El club evita valorar públicament la presentació d'un ERO

 
Alfons Moreno, Antoni Miró, Salvador Capdevila, Ramon Vilaró i Joaquim Boadas de Quintana.
Alfons Moreno, Antoni Miró, Salvador Capdevila, Ramon Vilaró i Joaquim Boadas de Quintana.  marc marti

GIRONA | M.B./M.V. El Girona tenia programat per ahir el darrer Consell d'Administració de la temporada i el que havia de ser una jornada tranquil·la, amb l'epíleg final d'una roda de Ramon Vilaró i del nou director general Joaquim Torrecillas, es va alterar per la sortida a la llum pública de les intencions del club de presentar un ERO en els propers dies. Cap membre del club va voler comentar la notícia, avançada ahir per Diari de Girona, però el seu impacte va provocar que la reu?nió del consell s'avancés tres hores i a partir de les deu del matí la majoria de consellers ja varen començar a arribar a Montilivi. Un consell curt, amb moltes tensions i amenaces de dimissions de diferents consellers segons va revelar Catalunya Ràdio, i que va tenir com a resultat una nota pública on, a banda d'anunciar les negociaons amb Raül Agné, anunciava que la totalitat dels membres del consell d'administració del club havien posat els seus càrrecs a disposició de la propietat. En altres paraules, que el màxim accionista, Josep Delgado, a través de l'empresa UE Girona SL, té la potestat en els propers dies de nomenar un nou consell d'administració ratificant els actuals membres o nomenant-ne de nous. Des de club es va explicar que aquesta decisió dels consellers no era producte de res més que "seguir el full de ruta previst" després de la darrera ampliació de capital de l'entitat on Josep Delgado va ampliar més el seu gran control accionarial.
Per altra banda, des del Girona es va evitar fa cap mena de valoració pública sobre la seva intenció de presentar un ERO en els propers dies. Dimecres aquest diari publicava que una auditoria interna havia revelat que, a causa de la situació econòmica heretada amb què s'han trobat els actuals gestors, és necessari reduir despeses de personal. La solució passaria per presentar un expedient de regulació d'ocupació on hi podrien entrar tant l'actual director esportiu, Xavi Julià, com el migcampista Gerard López, entre d'altres treballadors. La sortida de Julià obligaria a fer una restructuració de la parcel·la esportiva del club de la qual, encara a dia d'avui, l'exdavanter n'és el responsable.

Buscador de deportes

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema