La selecció espanyola es veu les cares aquesta nit (22:41, TV1) amb els Estats Units amb la possibilitat d'esborrar els mals records davant el rival que va tancar ara fa dos anys una llarga ratxa de bons resultats (35 duels sense conèixer la derrota) per a l'equip de Vicente del Bosque.

Tornen a retrobar-se els integrants de la vigent campiona del món amb la pau signada entre els jugadors del Barça i el Reial Madrid. Amb les ferides que van obrir la sèrie de quatre "clàssics" consecutius, el seleccionador confia a recuperar les bones sensacions que han quedat enterrades en els últims amistosos, on s'ha caigut contra Argentina (4-1) i Portugal (4-0).

Del Bosque té les baixes de dos dels seus capitans, Carles Puyol i Xavi Hernández. A les seves absències se'ls han d'unir les dels lesionats Cesc Fàbregas i Jesús Navas, per la qual cosa el tècnic tindrà l'oportunitat de provar d'aquesta manera homes menys habituals com Bruno, Borja Valero i Negredo, o fer debutar Manu del Moral.

Al davant d'Espanya, uns Estats Units que encaren la seva darrera prova de foc abans de disputar l'anomenada Copa d'Or, de la qual són els amfitrions. Bob Bradley no donarà concessions i tirarà de tot el seu potencial, amb homes com Dempsey i Altidore.