Quina és la cirereta de la millor temporada de la història del Girona? Ni més ni menys que guanyar per la mínima el Còrdova a Montilivi (2-1). Una victòria per tancar un any rodó, el millor que es recorda. Així ho va veure ahir Raül Agné, que va treure's el barret davant el curs que han signat els seus futbolistes en el que va ser la darrera roda de premsa de l'any del de Mequinensa.

"Aquest equip mereixia acabar d'aquesta manera", deia Agné, content pel partit, satisfet per tot l'any. Va voler "agrair" per enèsima vegada l'"esforç" i el "sacrifici" que els seus futbolistes han realitzat al llarg d'aquesta temporada , com també va "subratllar" la importància d'haver tancat el curs amb un triomf: "Hem mostrat tot el nostre respecte cap a la professió, l'escut i també la nostra afició".

Agné va parlar d'un partit "bonic", però també d'un duel "estrany" marcat sobretot pels tres xuts al pal que va realitzat el seu equip. Tanmateix, el de Mequinensa va centrar-se més a resumir la temporada que tot just ahir abaixava el teló: "Ha estat el millor any de la història del Girona, i això que ens ha faltat sumar 6 o 7 punts més. Però me'n vaig molt content, sobretot pel joc que ha demostrat aquest equip. A més hem aconseguit sobradament el nostre objectiu i també hem generat il·lusió a la ciutat i a l'afició. Ha estat un any molt maco que ens diu quin és el camí que hem de seguir de cara el futur", va valorar. "En definitiva, és una temporada rodona en tot els sentits", tancava.

Va elogiar el col·lectiu, però Agné també va tenir bones paraules per a Kiko Ratón, qui va disputar ahir el seu últim partit com a jugador del Girona: "Tinc una gran admiració per aquest jugador. Un altre futbolista amb la seva mateixa situació i l'estatus que té després del que va fer l'any passat, hauria estat més rebel. Però ell s'ha comportat d'una manera molt professional. Ho ha donat tot per aquest equip i mereix tot el reconeixement de l'afició. Estem on estem gràcies a ell, això no ho hem d'oblidar. El seu futur? Té tota la pinta que avui (per ahir) hagi sigut el seu últim partit...".

Finalment, va passar de puntetes a l'hora de valorar la situació actual del conselll d'administració: "No sóc qui per valorar-ho. Només puc dir que han fet una gran feina aquesta temporada".

Un Còrdova "sense tensió"

Per la seva banda Lucas Alcaraz, en el que era el seu últim partit com a entrenador del Còrdova, va admetre que el seu equip havia jugat "sense la tensió" suficient com per emportar-se els tres punts de Montilivi, en un partit en el qual als andalusos els va "costar" molt "entrar en joc". A més, el tècnic granadí va reconèixer haver-se tret un pes de sobre després de disputar el darrer partit de Lliga: "Per fi s'ha acabat la temporada. L'havíem començat amb moltes il·lusions, però els darrers mesos hem viscut una situació que no era normal i només volíem aconseguir la permanència per tancar l'any al més aviat possible", va admetre.