Ho va dir i subratllar Raül Agné ahir en roda de premsa: "És la millor temporada de la història del Girona". No només per haver-se salvat amb prou temps, com també per haver flirtejat amb el play-off d'ascens o per haver signat, en un bon grapat de partits, un joc que ben poques vegades s'ha vist a Montilivi. Els números d'aquest Girona fan sobretot que aquesta hagi estat una temporada per emmarcar, sobretot tenint en compte els guarismes de les dues anteriors campanyes a la Segona Divisió A. L'equip d'Agné ha tancat l'any en onzena posició (més amunt que mai), sumant fins a 57 punts i aconseguint 15 victòries (una xifra mai assolida en aquesta categoria). Només cal veure els registres dels dos últims cursos; l'any passat, sense anar més lluny, el Girona patia el que no està escrit per acabar 14è (52 punts, 13 victòries), mentre que fa dos anys es tancava la Lliga en 16è lloc (49 punts, 11 triomfs). A més, aquest ha estat el Girona més realitzador de les tres temporades consecutives a la Segona Divisió A en marcar 58 gols (els dos últims anys no havia arribat ni tan sols a la cinquantena).

Bona temporada també ha estat la dels quatre equips que ahir van confirmar la seva classificació per al play-off. Dimecres obrirà el foc el Granada-Celta (21.00) i dijous serà el torn del Valladolid-Elx (21.00, C+). Els castellans es van classificar ahir en superar l'Alcorcón (2-0).

D'altra banda, el Sabadell va guanyar 1-0 el Múrcia, nous ?equips de 2a A, en el partit d'anada que ha de decidir el campió de 2a B.