El president del FC Barcelona Sandro Rosell ha assenyalat que alguns dels seus rivals "no han estat a l'altura" sense voler parlar del Reial Madrid directament, ja que en parlarà "quan toqui", segons ha explicat en el transcurs de la celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista d'Andorra i la 10a 'Trobada' d'exjugadors.

"En vull parlar, però no ara. En parlaré quan toqui. No en parlaré, tot i que ara hi ha gent que ens volen marcar l'agenda. En parlarem quan toqui. Però, en parlarem. Hi ha rivals que no han estat a l'altura", ha comentat.

Rosell ha volgut remarcar la importància d'haver aconseguit la Champions a Londres dissabte passat, ja que "Wembley no pot durar 24 hores".

"M'entristeix que l'entorn del barcelonisme no hagi sabut gaudir de Wembley i de la gran tasca que s'hi ha fet. Ho hem passat en 24 hores. Vull reivindicar aquesta plantilla, aquest equip, aquest tècnic. Tinc el millor equip del món. Hem guanyat la Champions i l'important és com l'hem guanyada. M'agradaria reivindicar-ho. Si passés en un altre lloc, encara se n'estaria parlant", s'ha queixat el màxim mandatari culer.